Barbara Barend in Op1 over kwartfinale Oranje Leeuwinnen: "Fransen hebben betere selectie"

Barbara Barend in Op1 over kwartfinale Oranje Leeuwinnen: "Fransen hebben betere selectie"

Vrijdag 22 juli 2022 om 23:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Morgen speelt Nederland de kwartfinale op het EK Voetbal tegen Frankrijk. Gaat het de Oranje Leeuwinnen lukken om de Fransen te verslaan? Sportjournalist Barbara Barend blikt in Op1 vooruit op het spannende duel.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Barbara Barend</em> in <em>Op1</em> over kwartfinale Oranje Leeuwinnen: &quot;Fransen hebben betere selectie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Morgen speelt Nederland de kwartfinale op het EK Voetbal tegen Frankrijk. Gaat het de Oranje Leeuwinnen lukken om de Fransen te verslaan? Sportjournalist Barbara Barend blikt in Op1 vooruit op het spannende duel. Tekst gaat verder onder de video. Betere selectieHet zal zeker geen makkelijke wedstrijd worden voor de Leeuwinnen, toch ziet Barbara Barend kansen: "We moeten het voetballend gaan proberen te winnen, en als team. De Fransen hebben in principe een betere selectie." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Barbara Barend in Op1 over kwartfinale Oranje Leeuwinnen: "Fransen hebben betere selectie"

Betere selectie
Het zal zeker geen makkelijke wedstrijd worden voor de Leeuwinnen, toch ziet Barbara Barend kansen: "We moeten het voetballend gaan proberen te winnen, en als team. De Fransen hebben in principe een betere selectie."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's