Video: Leroy Molkenboer vermaakt zich op eigen vrijgezellenfeest

Video: Leroy Molkenboer vermaakt zich op eigen vrijgezellenfeest

Zaterdag 23 juli 2022 om 16:40

Video: <em>Leroy Molkenboer</em> vermaakt zich op eigen <em>vrijgezellenfeest</em> Leroy Molkenboer, de nu nog vriend van Maxime Meiland, stapt binnenkort in het huwelijksbootje met de blondine. Op zaterdag geniet de cameraman van zijn eigen vrijgezellenfeest. Er wordt al flink met vrienden gefeest, zo is te zien op de beelden van zijn Instagram Story. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maxime Meiland wil bruiloft ‘simpel en klein’ houden: ‘Geen toeters en bellen’ Bekijk deze video » Zien: In dit sprookjesachtige kasteel gaan Maxime Meiland en Leroy trouwen Bekijk deze video » Maxime Meiland geheimzinnig over trouwlocatie: "Ik zou daar nooit willen trouwen" Bekijk deze video »
Amusement :

Leroy Molkenboer, de nu nog vriend van Maxime Meiland, stapt binnenkort in het huwelijksbootje met de blondine. Op zaterdag geniet de cameraman van zijn eigen vrijgezellenfeest. Er wordt al flink met vrienden gefeest, zo is te zien op de beelden van zijn Instagram Story.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's