Klassiekers met Kleinsma gemist? Simone Kleinsma zingt Naar, dom jongetje

Klassiekers met Kleinsma gemist? Simone Kleinsma zingt Naar, dom jongetje

Vanavond was de laatste aflevering van het tweede seizoen van Klassiekers met Kleinsma te zien op NPO 1. Simone Kleinsma ontvangt Gerard Cox om samen te praten over de mooiste liedjes uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Klassiekers met Kleinsma</em> gemist? Simone Kleinsma zingt <em>Naar, dom jongetje</em> Vanavond was de laatste aflevering van het tweede seizoen van Klassiekers met Kleinsma te zien op NPO 1. Simone Kleinsma ontvangt Gerard Cox om samen te praten over de mooiste liedjes uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Tekst gaat verder onder de video. Naar, dom jongetjeSpeciaal voor Gerard Cox zingt Simone Kleinsma 'Naar, dom jongetje' van Jules de Corte. De liedschrijver werd bij leven zwaar onderschat, aldus Cox. Grote voorbeelden van Gerard blijken onder anderen Jaap Fischer, Johnny Jordaan en Koos Speenhoff te zijn. Bekijk het fragment uit Klassiekers met Kleinsma hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Klassiekers met Kleinsma: Simone Kleinsma en Edsilia Rombley met 'De dingen waar ik zo van hou' Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma: Simone Kleinsma en Lenny Kuhr zingen 'Zo vrolijk' Bekijk deze video »
TV :
Klassiekers met Kleinsma gemist? Simone Kleinsma zingt Naar, dom jongetje

Naar, dom jongetje
Speciaal voor Gerard Cox zingt Simone Kleinsma 'Naar, dom jongetje' van Jules de Corte. De liedschrijver werd bij leven zwaar onderschat, aldus Cox. Grote voorbeelden van Gerard blijken onder anderen Jaap Fischer, Johnny Jordaan en Koos Speenhoff te zijn.

Bekijk het fragment uit Klassiekers met Kleinsma hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV