Maxime Meiland: 'Claire draagt hakjes en sleep op bruiloft' (Shownieuws)

Maxime Meiland: 'Claire draagt hakjes en sleep op bruiloft' (Shownieuws)

Maandag 25 juli 2022 om 10:04

Maxime Meiland kon niet wachten om de jurkjes voor haar dochters voor haar aankomende bruiloft uit te zoeken: 'Die hebben we weken geleden al uitgekozen. Ik kon niet wachten en keek daar zo naar uit en Claire natuurlijk helemaal.'

'Sleep en kleine hakjes'
Wat gaat die dragen? 'Zij krijgt twee jurkjes aan. Die heeft bij de ceremonie een klassiek jurkje aan en daarna krijgt ze die met die sleep want die vindt zij natuurlijk helemaal waanzinnig. En.. kleine hakjes.' Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Maxime Meiland: '<em>Claire</em> draagt hakjes en sleep op bruiloft' (Shownieuws) Maxime Meiland kon niet wachten om de jurkjes voor haar dochters voor haar aankomende bruiloft uit te zoeken: 'Die hebben we weken geleden al uitgekozen. Ik kon niet wachten en keek daar zo naar uit en Claire natuurlijk helemaal.' 'Sleep en kleine hakjes'Wat gaat die dragen? 'Zij krijgt twee jurkjes aan. Die heeft bij de ceremonie een klassiek jurkje aan en daarna krijgt ze die met die sleep want die vindt zij natuurlijk helemaal waanzinnig. En.. kleine hakjes.' Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: Leroy Molkenboer als 'vrouw' op eigen vrijgezellenfeest Bekijk deze video » Maxime Meiland over bruiloft met Leroy: 'We zijn op dansles gegaan dus bruidsjurk moet lekker zitten' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's