Video: honderden reizigers Corendon vast op Rotterdam Airport

Video: honderden reizigers Corendon vast op Rotterdam Airport

Maandag 25 juli 2022 om 14:17

Passagiers die dachten het drama op Schiphol te ontwijken en via Rotterdam Airport te reizen kwamen bedrogen uit. Door vertraging van een vlucht van Corendon naar Ankara zijn honderden reizigers vast komen te zitten op de luchthaven. Lange tijd was onduidelijk of en wanneer het vliegtuig alsnog zou vertrekken, tot grote irritatie van de passagiers omdat er niets werd gecommuniceerd. Een van de slachtoffers vertelt dat veel mensen hierdoor een bruiloft of uitvaart hebben gemist.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Video: honderden reizigers Corendon vast op <em>Rotterdam Airport</em> Passagiers die dachten het drama op Schiphol te ontwijken en via Rotterdam Airport te reizen kwamen bedrogen uit. Door vertraging van een vlucht van Corendon naar Ankara zijn honderden reizigers vast komen te zitten op de luchthaven. Lange tijd was onduidelijk of en wanneer het vliegtuig alsnog zou vertrekken, tot grote irritatie van de passagiers omdat er niets werd gecommuniceerd. Een van de slachtoffers vertelt dat veel mensen hierdoor een bruiloft of uitvaart hebben gemist. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Schiphol: ook op woensdag weer lange rijen en woeste passagiers (video) Bekijk deze video » Tips in RTL Boulevard: hoe ontloop je de rijen op Schiphol? Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's