Schiphol: woeste reizigers vanwege nieuw bagage-DRAMA op donderdag

Schiphol: woeste reizigers vanwege nieuw bagage-DRAMA op donderdag

Donderdag 21 juli 2022 om 12:05

Door een storing in het bagagesysteem van Schiphol is de chaos op de luchthaven op donderdag NOG groter dan die de afgelopen weken al was. 'Reizigers die vandaag met vliegtuigmaatschappij KLM overstappen op Schiphol voor een Europese vlucht, mogen alleen handbagage meenemen', meldt RTL Nieuws.

Dat zorgt uiteraard voor de nodige frustratie en boosheid bij reizigers en Schiphol-watchers. Een greep uit de reacties zie je hieronder:





Ook op woensdag was het al geen feest op Schiphol:

Schiphol: woeste reizigers vanwege nieuw bagage-<em>DRAMA</em> op donderdag Door een storing in het bagagesysteem van Schiphol is de chaos op de luchthaven op donderdag NOG groter dan die de afgelopen weken al was. 'Reizigers die vandaag met vliegtuigmaatschappij KLM overstappen op Schiphol voor een Europese vlucht, mogen alleen handbagage meenemen', meldt RTL Nieuws. Dat zorgt uiteraard voor de nodige frustratie en boosheid bij reizigers en Schiphol-watchers. Een greep uit de reacties zie je hieronder: Ook op woensdag was het al geen feest op Schiphol: Bekijk ook Schiphol: ook op woensdag weer lange rijen en woeste passagiers (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Schiphol: woeste reizigers vanwege nieuw bagage-DRAMA op donderdag

Actuele video's

Meer actuele video's