Vintage Love-maand bij Net5: kijk maandag naar de klassieker Dirty Dancing

Vintage Love-maand bij Net5: kijk maandag naar de klassieker Dirty Dancing

Maandag 25 juli 2022 om 15:43

Bekijk de volledige programmering van de Vintage Love-maand van Net5.

Vanavond kun je bij Net5 genieten van de heerlijke romantische dramafilm Dirty Dancing. Deze klassieker met Patrick Swayze en Jennifer Grey gaat over Frances ‘Baby’ Houseman, die tijdens haar vakantie met de familie ontdekt dat er sensueel wordt gedanst door jonge mensen, en ze wordt stapelverliefd op dansinstructeur Johnny Castle. Dirty Dancing kan met recht een klassieker worden genoemd, door de beroemde zin 'Nobody puts Baby in a corner' en grote hits als (I've Had) The Time of My Life van Bill Medley en Jennifer Warnes en Hungry Eyes van Eric Carmen.

Dirty Dancing is maandag 25 juli om 20.30 uur te zien op Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Dirty Dancing bekijken.

<em>Vintage Love</em>-maand bij Net5: kijk maandag naar de klassieker <em>Dirty Dancing</em> Bekijk de volledige programmering van de Vintage Love-maand van Net5. Vanavond kun je bij Net5 genieten van de heerlijke romantische dramafilm Dirty Dancing. Deze klassieker met Patrick Swayze en Jennifer Grey gaat over Frances ‘Baby’ Houseman, die tijdens haar vakantie met de familie ontdekt dat er sensueel wordt gedanst door jonge mensen, en ze wordt stapelverliefd op dansinstructeur Johnny Castle. Dirty Dancing kan met recht een klassieker worden genoemd, door de beroemde zin 'Nobody puts Baby in a corner' en grote hits als (I've Had) The Time of My Life van Bill Medley en Jennifer Warnes en Hungry Eyes van Eric Carmen. Dirty Dancing is maandag 25 juli om 20.30 uur te zien op Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Dirty Dancing bekijken. Bekijk de gevaarlijke trailer van nieuwe Netflixserie The Sandman Bekijk deze video » Kippenvel gegarandeerd: Dit is de nieuwe trailer van Black Panther: Wakanda Forever! Bekijk deze video »
Trailer :
Vintage Love-maand bij Net5: kijk maandag naar de klassieker Dirty Dancing

Actuele video's

Meer actuele video's