Ellen Hoog is opnieuw bevallen van een dochter, bekijk de schattige beelden

Ellen Hoog is opnieuw bevallen van een dochter, bekijk de schattige beelden

Vrijdag 29 juli 2022 om 09:24

Oud-hockeyster Ellen Hoog leeft op een grote roze wolk, want haar dochtertje Sev is voirge week geboren. Ellen en haar partner Kelvin de Lang zijn voor de tweede keer ouders geworden. Het stel deelt op Instagram een schattige foto. Bekijk de beelden hieronder.

Twee zusjes
"Vorige week is ons kleine meisje Sev Lexi Jo geboren en we zijn helemaal verliefd!", schrijft de 36-jarige Hoog bij de foto van Sev met haar grote zus Bowie. Bekijk de Instagrampost en de Shownieuws-video over de geboorte hieronder.

<em>Ellen Hoog</em> is opnieuw bevallen van een dochter, bekijk de schattige beelden Oud-hockeyster Ellen Hoog leeft op een grote roze wolk, want haar dochtertje Sev is voirge week geboren. Ellen en haar partner Kelvin de Lang zijn voor de tweede keer ouders geworden. Het stel deelt op Instagram een schattige foto. Bekijk de beelden hieronder. Twee zusjes"Vorige week is ons kleine meisje Sev Lexi Jo geboren en we zijn helemaal verliefd!", schrijft de 36-jarige Hoog bij de foto van Sev met haar grote zus Bowie. Bekijk de Instagrampost en de Shownieuws-video over de geboorte hieronder. Bekijk ook Ellen Hoog in Op de Gevoelige Plaat over zwangerschap: "Iedereen geappt wat het wordt" Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's