Bijzondere beelden: Enorme boom valt op rijdende auto in Loon op Zand

Bijzondere beelden: Enorme boom valt op rijdende auto in Loon op Zand

Vrijdag 29 juli 2022 om 21:44

Bijzondere beelden: <em>Enorme boom</em> valt op rijdende auto in <em>Loon op Zand</em> Een 91-jarige vrouw en haar zoon kregen vrijdagmiddag in het Brabantse Loon op Zand de schrik van hun leven. Op het moment dat zij met hun auto de Financiën passeren, valt een gigantische eik om. Een dikke tak van de boom belandt recht op de auto van het stel. Wonder boven wonder bleef het letsel van de moeder en zoon bij wat schrammen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Opmerkelijke beelden: politie vangt schaap in de drive-thru van KFC Bekijk deze video » Zien: Vader getroffen huis in shock na explosie bij woning in Hoef en Haag Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 91-jarige vrouw en haar zoon kregen vrijdagmiddag in het Brabantse Loon op Zand de schrik van hun leven. Op het moment dat zij met hun auto de Financiën passeren, valt een gigantische eik om. Een dikke tak van de boom belandt recht op de auto van het stel. Wonder boven wonder bleef het letsel van de moeder en zoon bij wat schrammen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's