Shownieuws: vrouw Dennis Weening in ziekenhuis op Bali door hernia (video)

Shownieuws: vrouw Dennis Weening in ziekenhuis op Bali door hernia (video)

Zondag 31 juli 2022 om 17:08

De vrouw van Dennis Weening, Stella, is opgenomen in een ziekenhuis op Bali vanwege een hernia. Bekijk de video van Shownieuws hieronder voor het hele verhaal.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: vrouw Dennis Weening in ziekenhuis op Bali door hernia (video) De vrouw van Dennis Weening, Stella, is opgenomen in een ziekenhuis op Bali vanwege een hernia. Bekijk de video van Shownieuws hieronder voor het hele verhaal. Lees verder onder de video. HerniaFlinke tegenslag voor Dennis Weening en zijn vrouw Stella. Wat begon als een droomvakantie naar Indonesië is geëindigd in een vakantiedrama. Stella is opgenomen in het ziekenhuis op Bali met een hernia. Stella bedankt haar volgers vanuit het ziekenhuis voor alle lieve berichten en beterschapswensen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Een dag na de bruiloft: Maxime en Leroy zijn gebroken en brak (video) Bekijk deze video » Shownieuws: babynieuws voor Nick Cannon: achtste kind geboren, negende kind onderweg Bekijk deze video » Shownieuws: Maxime Meiland getrouwd met Leroy, zo begon het allemaal (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Hernia
Flinke tegenslag voor Dennis Weening en zijn vrouw Stella. Wat begon als een droomvakantie naar Indonesië is geëindigd in een vakantiedrama. Stella is opgenomen in het ziekenhuis op Bali met een hernia. Stella bedankt haar volgers vanuit het ziekenhuis voor alle lieve berichten en beterschapswensen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's