Een dag na de bruiloft: Maxime en Leroy zijn gebroken en brak (video)

Een dag na de bruiloft: Maxime en Leroy zijn gebroken en brak (video)

Zondag 31 juli 2022 om 14:32

Zaterdag was de grote dag van Maxime Meiland en haar man Leroy Molkenboer. Zij gaven elkaar het jawoord en ze stralen een dag na de trouwdag nog steeds. Wel zijn ze ontzettend brak. Shownieuws spreekt met hen.

Lees verder onder de video.

Een dag na de <em>bruiloft</em>: Maxime en Leroy zijn gebroken en brak (video) Zaterdag was de grote dag van Maxime Meiland en haar man Leroy Molkenboer. Zij gaven elkaar het jawoord en ze stralen een dag na de trouwdag nog steeds. Wel zijn ze ontzettend brak. Shownieuws spreekt met hen. Lees verder onder de video. "Het was zo leuk!"Maxime Meiland en haar man zijn gebroken en moe van hun huwelijksdag. Gisteren hadden zij dat gevoel niet, want je wordt geleefd, maar nu voelen ze het aan hun lichaam: "Maar het was zo leuk!" Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Maxime Meiland straalt in klassieke trouwjurk met sluier (video) Bekijk deze video » Exclusieve beelden: Maxime Meiland en Leroy geven elkaar het jawoord Bekijk deze video » Mooiste beelden: huwelijk Maxime Meiland en Leroy Molkenboer Bekijk deze video »
Show :

"Het was zo leuk!"
Maxime Meiland en haar man zijn gebroken en moe van hun huwelijksdag. Gisteren hadden zij dat gevoel niet, want je wordt geleefd, maar nu voelen ze het aan hun lichaam: "Maar het was zo leuk!"

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's