Tour de Femmes 2022: Nederlandse vrouwen winnen alle klassementen

Tour de Femmes 2022: Nederlandse vrouwen winnen alle klassementen

Zondag 31 juli 2022 om 19:32

Bekijk hier het etappeschema van Tour de France Femmes 2022.

Annemiek van Vleuten draagt het geel, Demi Vollering de bolletjestrui, Marianne Vos het groen en Shirin van Anrooij het wit. Alle truien van de Tour de Femmes zitten om de schouders van vier verschillende Nederlandse rensters uit vier verschillende ploegen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Tour de Femmes</em> 2022: <em>Nederlandse vrouwen</em> winnen alle klassementen Bekijk hier het etappeschema van Tour de France Femmes 2022. Annemiek van Vleuten draagt het geel, Demi Vollering de bolletjestrui, Marianne Vos het groen en Shirin van Anrooij het wit. Alle truien van de Tour de Femmes zitten om de schouders van vier verschillende Nederlandse rensters uit vier verschillende ploegen. Tekst gaat verder onder de video. Annemiek van VleutenVan Vleuten had de basis voor haar eindoverwinning zaterdag al gelegd door de voorlaatste etappe na een indrukwekkende solo op haar naam te schrijven. Ook in de slotetappe van vandaag stond er geen maat op de 39-jarige Nederlandse. Van Vleuten kan terugkijken op een zeer geslaagde Tour de Femmes. De Tour de France Femmes 2022 is tot en met zondag 31 juli te zien op NPO 1, NOS.nl en de livestream via Gids.tv. De belangrijkste hoogtepunten vind je bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden van massale valpartij tijdens de 5e etappe in de Tour de France Femmes Bekijk deze video » Tour de France Femmes: Marianne Vos wint in gele trui haar tweede etappe Bekijk deze video » Zien: Annemiek van Vleuten wint eerste editie Tour de France Femmes Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de Femmes 2022: Nederlandse vrouwen winnen alle klassementen

Annemiek van Vleuten
Van Vleuten had de basis voor haar eindoverwinning zaterdag al gelegd door de voorlaatste etappe na een indrukwekkende solo op haar naam te schrijven. Ook in de slotetappe van vandaag stond er geen maat op de 39-jarige Nederlandse. Van Vleuten kan terugkijken op een zeer geslaagde Tour de Femmes.

De Tour de France Femmes 2022 is tot en met zondag 31 juli te zien op NPO 1, NOS.nl en de livestream via Gids.tv. De belangrijkste hoogtepunten vind je bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's