Shownieuws: 'Gordon ging zelf doktertje spelen, met bijna desastreuze gevolgen'

Shownieuws: 'Gordon ging zelf doktertje spelen, met bijna desastreuze gevolgen'

Gordon heeft de afgelopen weken zijn volgers overladen met hallelujah-berichten over zijn afvalrace maar is daarin niet heel handig omgegaan met zijn eigen gezondheid: 'Hij ging zelf een beetje voor doktertje spelen en dacht... mijn diabetes heeft te maken met dat ik te zwaar ben dus die is toen gaan denken.. ik ben nu zoveel afgevallen, ik stop ook met dat insuline spuiten want dat zal wel goed gaan met de diabetes', vertelt Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven.

'Bijna dood'
Dat was niet zo handig van de entertainer: 'Op Instagram schrijft hij dat hij dat bijna met de dood heeft moeten bekopen. Dus hij is daar enorm van geschrokken en is als de sodemieter weer begonnen met het spuiten van die insuline.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: '<em>Gordon</em> ging zelf doktertje spelen, met bijna desastreuze gevolgen' Gordon heeft de afgelopen weken zijn volgers overladen met hallelujah-berichten over zijn afvalrace maar is daarin niet heel handig omgegaan met zijn eigen gezondheid: 'Hij ging zelf een beetje voor doktertje spelen en dacht... mijn diabetes heeft te maken met dat ik te zwaar ben dus die is toen gaan denken.. ik ben nu zoveel afgevallen, ik stop ook met dat insuline spuiten want dat zal wel goed gaan met de diabetes', vertelt Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven. 'Bijna dood'Dat was niet zo handig van de entertainer: 'Op Instagram schrijft hij dat hij dat bijna met de dood heeft moeten bekopen. Dus hij is daar enorm van geschrokken en is als de sodemieter weer begonnen met het spuiten van die insuline.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook 'André Hazes niet terug bij Monique, niet klaar voor nieuwe relatie' (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: lookalike René van der Gijp lacht zelfs net zoals zijn evenbeeld (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV