112 Vandaag: Brandweerman verliest macht over het stuur en crasht

112 Vandaag: Brandweerman verliest macht over het stuur en crasht

<em>112 Vandaag</em>: Brandweerman verliest macht over het stuur en crasht De brandweer uit Capelle aan den IJssel is afgelopen weekend met spoed onderweg als het met één van hun eigen wagens fout gaat. Een van de brandweermannen is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij leek meerdere botbreuken te hebben. Bekijk de beelden hiervan in de 112 Vandaag-video hierboven. 112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook 'André Hazes niet terug bij Monique, niet klaar voor nieuwe relatie' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
112 Vandaag: Brandweerman verliest macht over het stuur en crasht
Tuesday 2 August 2022 om 12:33

De brandweer uit Capelle aan den IJssel is afgelopen weekend met spoed onderweg als het met één van hun eigen wagens fout gaat. Een van de brandweermannen is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij leek meerdere botbreuken te hebben. Bekijk de beelden hiervan in de 112 Vandaag-video hierboven.

112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's