Yvonne Coldeweijer over nieuwe podcast De Juice Show: "Mark Koster kwam met het idee"

Yvonne Coldeweijer over nieuwe podcast De Juice Show: "Mark Koster kwam met het idee"

Woensdag 3 augustus 2022 om 18:37

Yvonne Coldeweijer en Mark Koster zijn vanaf vandaag elke woensdag te horen in de podcast De Juice Show, wekelijks komen zij met de sappigste juice uit de showbizz. POW gaat langs om het stel te spreken. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Yvonne Coldeweijer</em> over nieuwe podcast <em>De Juice Show</em>: &quot;Mark Koster kwam met het idee&quot; Yvonne Coldeweijer en Mark Koster zijn vanaf vandaag elke woensdag te horen in de podcast De Juice Show, wekelijks komen zij met de sappigste juice uit de showbizz. POW gaat langs om het stel te spreken. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. Grote misstanden van BN'ers"We gaan onthullingen doen over BN'ers en hun grote misstanden", zegt Mark Koster in de promo. Aan POW laat hij weten dat hij niet bang is voor alle reacties op de juice. Yvonne laat weten dat het idee, om een podcast te beginnen, zelfs van Koster kwam. Je kunt de show beluisteren via Podimo. Bekijk hierboven de POW-video over de podcast De Juice Show met Yvonne en Mark. Bekijk ook Woeste Glennis Grace: 'Yvonne Coldeweijer, laatste woord is hier niet over gezegd' (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Yvonne Coldeweijer en Mark Koster komen met podcast De Juice Show Bekijk deze video »
Show :
Yvonne Coldeweijer over nieuwe podcast De Juice Show: "Mark Koster kwam met het idee"

Grote misstanden van BN'ers
"We gaan onthullingen doen over BN'ers en hun grote misstanden", zegt Mark Koster in de promo. Aan POW laat hij weten dat hij niet bang is voor alle reacties op de juice. Yvonne laat weten dat het idee, om een podcast te beginnen, zelfs van Koster kwam. Je kunt de show beluisteren via Podimo.

Bekijk hierboven de POW-video over de podcast De Juice Show met Yvonne en Mark.

Actuele video's

Meer actuele video's