Muziekfeest op het Plein gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Muziekfeest op het Plein gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Muziekfeest op het Plein: Waalwijk, deel 2

Muziekfeest op het Plein gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede van de vier uitzendingen van het nieuwe seizoen van Muziekfeest op het Plein is het tweede deel van de feestelijke avond op het Raadhuisplein in Waalwijk te zien. ToppersIn deze aflevering zijn onder meer de Toppers, Thomas Berge, Gerard Joling en Waylon te zien op het podium in Waalwijk. Natuurlijk zingt presentator Jan Smit ook nog even een moppie mee. WaalwijkDit is dus de tweede van de twee uitzendingen in Waalwijk. In 2019 streek de muziekkaravaan, gepresenteerd door Jan Smit, ook al neer in Waalwijk, wat leidde tot een groot spektakel. In 2022 keert de tent dus terug in Waalwijk met een keur aan Nederlandse artiesten. Bekijk ook Bekijk de beelden: boe-geroep en bierdouche voor Waylon tijdens Muziekfeest Op Het Plein Bekijk deze video » Video: Mart Hoogkamer en Frans Bauer zetten Muziekfeest op het Plein op stelten Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de tweede van de vier uitzendingen van het nieuwe seizoen van Muziekfeest op het Plein is het tweede deel van de feestelijke avond op het Raadhuisplein in Waalwijk te zien.

Toppers
In deze aflevering zijn onder meer de Toppers, Thomas Berge, Gerard Joling en Waylon te zien op het podium in Waalwijk. Natuurlijk zingt presentator Jan Smit ook nog even een moppie mee.

Waalwijk
Dit is dus de tweede van de twee uitzendingen in Waalwijk. In 2019 streek de muziekkaravaan, gepresenteerd door Jan Smit, ook al neer in Waalwijk, wat leidde tot een groot spektakel. In 2022 keert de tent dus terug in Waalwijk met een keur aan Nederlandse artiesten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren Muziekfeest op het Plein


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV