Davina Michelle: concert Hyper gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Davina Michelle: concert Hyper gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Concert: Davina Michelle met 'Hyper'

Davina Michelle: concert Hyper gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op 20 en 21 mei van dit jaar stond Davina Michelle met haar eigen show in het Ahoy in Rotterdam. Na een optreden op het Songfestival kreeg ze de smaak te pakken en dook ze de zaal weer in voor een eigen show. Alle fragmenten uit deze uitzending Davina Michelle's concert Hyper deel 1 vrijdag op SBS6: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Video: Davina Michelle over concert Hyper, vanavond op tv Bekijk deze video » VoorprogrammaZe stond eerder al in het voorprogramma van de internationale artiest P!NK en gaf een pauze-optreden op het Europese feest dat het Eurovisie Songfestival heet. Afgelopen mei gaf ze dan haar allereerste solo-show, die al een aantal keer was uitgesteld. Camera'sTalpa was met heel veel camera's aanwezig bij de twee concerten van Davina en maakte daar een registratie van die twee keer een uur bestrijkt. Op vrijdag 12 augustus is het tweede deel te zien, ook op SBS6. Bekijk ook Davina Michelle over haar show 'HYPER' in Rotterdam Ahoy: "Heb er echt enorm veel zin in" Bekijk deze video » Beau gemist? Davina Michelle genoot volop van soloshow in vol Ahoy Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Op 20 en 21 mei van dit jaar stond Davina Michelle met haar eigen show in het Ahoy in Rotterdam. Na een optreden op het Songfestival kreeg ze de smaak te pakken en dook ze de zaal weer in voor een eigen show.

Voorprogramma
Ze stond eerder al in het voorprogramma van de internationale artiest P!NK en gaf een pauze-optreden op het Europese feest dat het Eurovisie Songfestival heet. Afgelopen mei gaf ze dan haar allereerste solo-show, die al een aantal keer was uitgesteld.

Camera's
Talpa was met heel veel camera's aanwezig bij de twee concerten van Davina en maakte daar een registratie van die twee keer een uur bestrijkt. Op vrijdag 12 augustus is het tweede deel te zien, ook op SBS6.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV