Zien: Nederlandse atleet traint voor WK Ironman in regenwoud Burgers' Zoo

Zien: Nederlandse atleet traint voor WK Ironman in regenwoud Burgers' Zoo

Zien: <em>Nederlandse atleet</em> traint voor <em>WK Ironman</em> in regenwoud <em>Burgers' Zoo</em> De 28-jarige triatleet Olaf van den Bergh bereidt zich voor op het WK Ironman in Hawaï. Hij traint op een bijzondere plek, namelijk in het regenwoud van dierentuin Burgers’ Zoo. Afgelopen zondag vond Ironman plaats in Maastricht, Olaf behaalde een knappe derde plaats. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Prachtige beelden: bedreigde Sri Lankaanse panter geboren in Burgers' Zoo Bekijk deze video » Caribische Zeekoe geboren in dierentuin Burgers' Zoo, bekijk de beelden Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De 28-jarige triatleet Olaf van den Bergh bereidt zich voor op het WK Ironman in Hawaï. Hij traint op een bijzondere plek, namelijk in het regenwoud van dierentuin Burgers’ Zoo. Afgelopen zondag vond Ironman plaats in Maastricht, Olaf behaalde een knappe derde plaats.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV