Hart van Nederland gemist? Nederlandse natuurgebieden getroffen door brand

Hart van Nederland gemist? Nederlandse natuurgebieden getroffen door brand

Vrijdag 12 augustus 2022 om 22:49

<em>Hart van Nederland</em> gemist? <em>Nederlandse natuurgebieden</em> getroffen door brand Nederland staat voor veel mensen al spreekwoordelijk in de brand maar door meerdere natuurbranden lijkt het het ook nog eens letterlijk zo. Op dit moment woedt er een grote duinbrand bij Santpoort-Noord. Er is een NL-alert verstuurd en mensen worden dringend gevraagd het gebied te verlaten. En dat is niet de enige natuurbrand van vandaag. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.
Nieuws :

Nederland staat voor veel mensen al spreekwoordelijk in de brand maar door meerdere natuurbranden lijkt het het ook nog eens letterlijk zo. Op dit moment woedt er een grote duinbrand bij Santpoort-Noord. Er is een NL-alert verstuurd en mensen worden dringend gevraagd het gebied te verlaten. En dat is niet de enige natuurbrand van vandaag.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's