Zien: Gevaccineerde Gerard Spong lag met corona op het randje van de dood

Zien: Gevaccineerde Gerard Spong lag met corona op het randje van de dood

Er is heftig nieuws over de bekende strafpleiter Gerard Spong. Hij is afgelopen voorjaar zo ziek geworden van corona, terwijl hij wel was gevaccineerd... Hij werd zelfs in coma gebracht: "Ik heb op het randje van de dood gelegen", vertelt hij dit weekend aan het AD. In Shownieuws hebben ze het erover, bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Gevaccineerde <em>Gerard Spong</em> lag met corona op het randje van de dood Er is heftig nieuws over de bekende strafpleiter Gerard Spong. Hij is afgelopen voorjaar zo ziek geworden van corona, terwijl hij wel was gevaccineerd... Hij werd zelfs in coma gebracht: "Ik heb op het randje van de dood gelegen", vertelt hij dit weekend aan het AD. In Shownieuws hebben ze het erover, bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. 25% kans om te overlevenSpong werd in maart ziek, maar ging pas laat naar de huisarts. Die verwees hem meteen door naar het ziekenhuis. "Ik lag eerst op de verpleegafdeling, maar ging al snel naar de intensive care. Het zuurstofgehalte in mijn bloed was slecht. Ademhalen ging moeizaam", laat Shownieuws weten. "Ik had 25 procent kans om te overleven. Voordat ik in coma werd gebracht en werd geïntubeerd, kreeg ik een gesprek met een arts die mij vroeg tot hoever ik vond dat ze mochten gaan met de behandeling. Want de kans bestaat natuurlijk dat je daarna als kasplantje in een verpleeghuis eindigt. Maar ik heb toch vrij snel geantwoord: ‘Dokter, ga tot het uiterste.’ Ja, het risico op een verpleeghuis nam ik dan maar", zegt de advocaat tegen de krant. Bekijk ook Belleman en Spong oneens in Beau: moet Baudet flink betalen voor tweets? Bekijk deze video » Advocaat Gerard Spong in HLF8 over de strafbaarheid van Marco Borsato Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

25% kans om te overleven
Spong werd in maart ziek, maar ging pas laat naar de huisarts. Die verwees hem meteen door naar het ziekenhuis. "Ik lag eerst op de verpleegafdeling, maar ging al snel naar de intensive care. Het zuurstofgehalte in mijn bloed was slecht. Ademhalen ging moeizaam", laat Shownieuws weten. "Ik had 25 procent kans om te overleven. Voordat ik in coma werd gebracht en werd geïntubeerd, kreeg ik een gesprek met een arts die mij vroeg tot hoever ik vond dat ze mochten gaan met de behandeling. Want de kans bestaat natuurlijk dat je daarna als kasplantje in een verpleeghuis eindigt. Maar ik heb toch vrij snel geantwoord: ‘Dokter, ga tot het uiterste.’ Ja, het risico op een verpleeghuis nam ik dan maar", zegt de advocaat tegen de krant.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV