Vandaag Inside over Peter Gillis in Massa is Kassa: "Talpa laat de reality liggen"

Vandaag Inside over Peter Gillis in Massa is Kassa: "Talpa laat de reality liggen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> over Peter Gillis in <em>Massa is Kassa</em>: &quot;Talpa laat de reality liggen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Not realityJohan Derksen en Wilfred Genee hebben het in Vandaag Inside over de realityserie van Peter Gillis: Familie Gillis: Massa is Kassa. Peter komt de laatste tijd erg negatief in het nieuws. Eigenlijk moet Talpa in die serie ook de 'andere' kant van Gillis laten zien: "Dan laat je eigenlijk de reality liggen", zegt Wilfred. "Dit is non-reality." Bekijk het Vandaag Inside-fragment met Wilfred en Johan over Peter Gillis hierboven. Bekijk ook Wilfred Genee vraagt Job Knoester: 'Wat deed jij bij Shownieuws, wil je zo graag op tv?' Bekijk deze video » Johan Derksen over talkshow met Rob Kemps: "Hij maakt een verpletterende indruk" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Not reality
Johan Derksen en Wilfred Genee hebben het in Vandaag Inside over de realityserie van Peter Gillis: Familie Gillis: Massa is Kassa. Peter komt de laatste tijd erg negatief in het nieuws. Eigenlijk moet Talpa in die serie ook de 'andere' kant van Gillis laten zien: "Dan laat je eigenlijk de reality liggen", zegt Wilfred. "Dit is non-reality."

Bekijk het Vandaag Inside-fragment met Wilfred en Johan over Peter Gillis hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV