Kysia Hekster in Op1 over haar bezoek aan Oekraïne: 'Niets is wat het lijkt'

Kysia Hekster in Op1 over haar bezoek aan Oekraïne: 'Niets is wat het lijkt'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Kysia Hekster in <em>Op1</em> over haar bezoek aan Oekraïne: 'Niets is wat het lijkt' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. NOS-verslaggever Kysia Hekster vertelt bij Op1 over haar bezoek aan Oekraïne, ze is net terug uit het oorlogsgebied. Ze vertelt dat de angst wat is genormaliseerd onder de bevolking, zo zijn er nu veel minder checkpoints dan vlak na de inval van Rusland. Ook zitten mensen op terrassen te eten. “Maar niets is wat het lijkt”, aldus Hekster. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kysia Hekster in Op1 over haar bezoek aan Oekraïne: 'Niets is wat het lijkt'

NOS-verslaggever Kysia Hekster vertelt bij Op1 over haar bezoek aan Oekraïne, ze is net terug uit het oorlogsgebied. Ze vertelt dat de angst wat is genormaliseerd onder de bevolking, zo zijn er nu veel minder checkpoints dan vlak na de inval van Rusland. Ook zitten mensen op terrassen te eten. “Maar niets is wat het lijkt”, aldus Hekster.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV