Denkend aan Holland in Amsterdam en Volendam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Denkend aan Holland in Amsterdam en Volendam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Denkend aan Holland in Amsterdam en Volendam gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond staat een unieke aflevering van Denkend aan Holland op het programma, want niet Janny van der Heijden maar André van Duin heeft de route uitgestippeld. We zijn namelijk in 'zijn' Amsterdam. Startpunt van de tocht is de Amstel, de river waar de stad haar naam aan dankt. Via de Amstel vaart de Pollux langs Theater Carré, vlak langs het bronzen standbeeld van André. Alle fragmenten uit deze uitzending Denkend aan Holland: André van Duin bepaalt de route vanaf Amsterdam Bekijk deze video » André tegen Janny in Denkend aan Holland: 'Je tas met 32 dildo's is terecht' Bekijk deze video » MannenkoorOp het Waterlooplein maken Janny en André een stop om even te scharrelen tussen snuisterijen, op zoek naar een theepot. Terug aan boord wordt koers gezet richting Durgerdam. Daar wordt de dag in de haven afgesloten met een Amsterdamse borrelplank, een biertje en een goed gesprek. De volgende ochtend vaart André richting het schiereiland Marken, waar een mannenkoor ze vanaf de kade toezingt. PalingIn Volendam wordt het duo al vroeg bij de palingrokerij verwacht, waar ze de lekkerste paling ter wereld gerookt zien worden en uiteraard ook kunnen proeven. André bekent dat hij een grote wens heeft: met Janny in Volendammer kostuum op de foto. Terug in de haven ontmoeten ze Kees Tol en wordt de dag afgesloten, genietend van het uitzicht en onder het genot van een pannetje gestoofde paling. Bekijk ook André schrikt in Denkend aan Holland als hij Janny kwijt is: ‘Heb geen plons gehoord’ Bekijk deze video » Denkend aan Holland: André maakt een nogal bijzondere foto van Janny Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond staat een unieke aflevering van Denkend aan Holland op het programma, want niet Janny van der Heijden maar André van Duin heeft de route uitgestippeld. We zijn namelijk in 'zijn' Amsterdam. Startpunt van de tocht is de Amstel, de river waar de stad haar naam aan dankt. Via de Amstel vaart de Pollux langs Theater Carré, vlak langs het bronzen standbeeld van André.

Mannenkoor
Op het Waterlooplein maken Janny en André een stop om even te scharrelen tussen snuisterijen, op zoek naar een theepot. Terug aan boord wordt koers gezet richting Durgerdam. Daar wordt de dag in de haven afgesloten met een Amsterdamse borrelplank, een biertje en een goed gesprek. De volgende ochtend vaart André richting het schiereiland Marken, waar een mannenkoor ze vanaf de kade toezingt.

Paling
In Volendam wordt het duo al vroeg bij de palingrokerij verwacht, waar ze de lekkerste paling ter wereld gerookt zien worden en uiteraard ook kunnen proeven. André bekent dat hij een grote wens heeft: met Janny in Volendammer kostuum op de foto. Terug in de haven ontmoeten ze Kees Tol en wordt de dag afgesloten, genietend van het uitzicht en onder het genot van een pannetje gestoofde paling.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Denkend aan Holland

Actuele video's

Meer actuele video's