Arne Slot grapt over Hans Kraay jr: ‘Nieuw dat jij je op mannen concentreert’

Arne Slot grapt over Hans Kraay jr: ‘Nieuw dat jij je op mannen concentreert’

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Als we de verhalen mogen geloven is de kans zeer groot dat Dávid Hancko uit Slowakije naar Feyenoord gaat. Hans Kraay jr. voelt trainer Arne Slot aan de tand over deze transfer tijdens een persconferentie. “Hij is bijna binnen hè?”, waarna Slot zich van de domme houdt en vraagt of het gaat om ‘hij’, aangezien ze ook een damesteam hebben. “Dat is wel nieuw voor jou, dat jij je op mannen concentreert Hans, maar dat terzijde”, lacht Slot. “Deze had je even niet verwacht hè?”

Bekijk het fragment van de persconferentie hieronder.

RKC Waalwijk - Feyenoord is zondag 21 augustus om 16.45 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Arne Slot grapt over <em>Hans Kraay jr</em>: ‘Nieuw dat jij je op mannen concentreert’ Bekijk het complete speelschema van Feyenoord. Als we de verhalen mogen geloven is de kans zeer groot dat Dávid Hancko uit Slowakije naar Feyenoord gaat. Hans Kraay jr. voelt trainer Arne Slot aan de tand over deze transfer tijdens een persconferentie. “Hij is bijna binnen hè?”, waarna Slot zich van de domme houdt en vraagt of het gaat om ‘hij’, aangezien ze ook een damesteam hebben. “Dat is wel nieuw voor jou, dat jij je op mannen concentreert Hans, maar dat terzijde”, lacht Slot. “Deze had je even niet verwacht hè?” Bekijk het fragment van de persconferentie hieronder. RKC Waalwijk - Feyenoord is zondag 21 augustus om 16.45 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien. Samenvatting Sparta Rotterdam - AZ (Eredivisie) Bekijk deze video » Zien: Louis van Gaal zingt Sparta Mars uit volle borst mee (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV