Bizarre beelden: tientallen dure velgen en banden gestolen bij Mercedesdealer

Bizarre beelden: tientallen dure velgen en banden gestolen bij Mercedesdealer

Bizarre beelden: tientallen <em>dure</em> velgen en banden <em>gestolen</em> bij Mercedesdealer Er zijn bij een Mercedesdealer in Groningen naar schatting voor tienduizenden euro's aan gloednieuwe autovelgen en banden gestolen. De schade werd zondagochtend ontdekt door een toevallige voorbijganger. Bekijk de beelden van de auto's zonder banden in de Hart van Nederland-video hierboven. Tien tot vijftien auto's"De daders hebben bij een autodealer aan de Bornholstraat, vlakbij het stadion van FC Groningen, hun slag geslagen. Bij tien tot vijftien voertuigen zijn de velgen en bijhorende banden gestolen", schrijft HvN op hun website. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Video: Grote rij trekkers als protest bij Vuelta etappe in Woudenberg Bekijk deze video » ZIEN: brand op schip in Schiedam, brandweer rukte met veel man uit Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 21 augustus 2022 om 15:05

Er zijn bij een Mercedesdealer in Groningen naar schatting voor tienduizenden euro's aan gloednieuwe autovelgen en banden gestolen. De schade werd zondagochtend ontdekt door een toevallige voorbijganger. Bekijk de beelden van de auto's zonder banden in de Hart van Nederland-video hierboven.

Tien tot vijftien auto's
"De daders hebben bij een autodealer aan de Bornholstraat, vlakbij het stadion van FC Groningen, hun slag geslagen. Bij tien tot vijftien voertuigen zijn de velgen en bijhorende banden gestolen", schrijft HvN op hun website. Bekijk het fragment hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's