Wesley Sneijder in Veronica Offside over column Waterreus: "Hij zat altijd op de bank"

Wesley Sneijder in Veronica Offside over column Waterreus: "Hij zat altijd op de bank"

Maandag 22 augustus 2022 om 22:18

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 22 augustus terugkijken bij Gids.tv.

Maandagochtend verscheen er een column van Ronald Waterreus in De Limburger. De oud-voetballer was kritisch op het optreden van voetbalanalist Wesley Sneijder in Veronica Offside. Sneijder reageert op zijn beurt op de uitspraken van Waterreus: "Hij zat altijd op de bank!"

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wesley Sneijder</em> in <em>Veronica Offside</em> over column <em>Waterreus</em>: &quot;Hij zat altijd op de bank&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 22 augustus terugkijken bij Gids.tv. Maandagochtend verscheen er een column van Ronald Waterreus in De Limburger. De oud-voetballer was kritisch op het optreden van voetbalanalist Wesley Sneijder in Veronica Offside. Sneijder reageert op zijn beurt op de uitspraken van Waterreus: "Hij zat altijd op de bank!" Tekst gaat verder onder de video. Spitssnuitdolfijn"Wesley Sneijder is de spitssnuitdolfijn die per ongeluk de afslag de Maas heeft genomen: hij lijkt geen idee te hebben wat hij er doet", aldus Ronald Waterreus. De recordinternational van het Nederlands elftal lijkt er niet echt mee te zitten. Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Spitssnuitdolfijn
"Wesley Sneijder is de spitssnuitdolfijn die per ongeluk de afslag de Maas heeft genomen: hij lijkt geen idee te hebben wat hij er doet", aldus Ronald Waterreus. De recordinternational van het Nederlands elftal lijkt er niet echt mee te zitten.

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's