Wesley Sneijder sluit de KNVB-deur: "Ik wil trainer van Galatasaray worden"

Wesley Sneijder sluit de KNVB-deur: "Ik wil trainer van Galatasaray worden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 15 augustus terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wesley Sneijder</em> sluit de KNVB-deur: &quot;Ik wil trainer van Galatasaray worden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 15 augustus terugkijken bij Gids.tv. Wesley Sneijder sluit de KNVB-deur, dat vertelt hij in het fragment hierboven. Hij zou ooit een keer trainer van de Turkse club Galatasaray willen worden. Wesley laat weten dat hij van de Turkse cultuur houdt. Analist Sneijder heeft in de eerste uitzending van Veronica Offside ook gereageerd op de situatie rond Mo Ihattaren. Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Veronica Offside: zijn Wilfred Genee, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde er klaar voor? Bekijk deze video » Wilfred Genee heeft veel zin in Veronica Offside: "Het wordt absoluut een top show" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wesley Sneijder sluit de KNVB-deur, dat vertelt hij in het fragment hierboven. Hij zou ooit een keer trainer van de Turkse club Galatasaray willen worden. Wesley laat weten dat hij van de Turkse cultuur houdt. Analist Sneijder heeft in de eerste uitzending van Veronica Offside ook gereageerd op de situatie rond Mo Ihattaren.

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV