Gaat bijna mis bij Vandaag Inside: Wilfred Genee voorkomt dat cameraman valt

Gaat bijna mis bij Vandaag Inside: Wilfred Genee voorkomt dat cameraman valt

Woensdag 24 augustus 2022 om 10:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Gaat bijna mis bij <em>Vandaag Inside</em>: Wilfred Genee voorkomt dat cameraman valt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wilfred en Merel bespreken de show in de wandelgangen maar Wilfred moet ook voorkomen dat de cameraman valt: "Ik zit ook op te letten dat de cameraman niet op z'n bek gaat." En wijst naar de kabels op de grond. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook RTL Boulevard: Mannen Vandaag Inside komen na de zomer gewoon weer terug Bekijk deze video » Wilfred Genee over aftrap Veronica Offside: "Heeft door mijn hoofd gespeeld" Bekijk deze video »
TV :

Wilfred en Merel bespreken de show in de wandelgangen maar Wilfred moet ook voorkomen dat de cameraman valt: "Ik zit ook op te letten dat de cameraman niet op z'n bek gaat." En wijst naar de kabels op de grond.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's