RTL Boulevard: Mannen Vandaag Inside komen na de zomer gewoon weer terug

RTL Boulevard: Mannen Vandaag Inside komen na de zomer gewoon weer terug

Vrijdag 29 april 2022 om 20:40

Johan Derksen heeft vrijdag aan Talpa bevestigd dat hij stopt met het programma, ook René van der Gijp en Wilfred Genee hebben aangegeven de talkshow niet voort te willen zetten. Het is niet de eerste keer dat de heren van Vandaag Inside zeggen te stoppen met het programma.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: Mannen <em>Vandaag Inside</em> komen na de zomer gewoon weer terug Johan Derksen heeft vrijdag aan Talpa bevestigd dat hij stopt met het programma, ook René van der Gijp en Wilfred Genee hebben aangegeven de talkshow niet voort te willen zetten. Het is niet de eerste keer dat de heren van Vandaag Inside zeggen te stoppen met het programma. Tekst gaat verder onder de video. Niet de eerste keerOnder de naam Voetbal International en Veronica Inside hebben de mannen regelmatig voor ophef gezorgd. Het programma raakte eerder deze week in opspraak nadat Derksen had verteld een door drank bewusteloze vrouw te hebben gepenetreerd met een kaars. Volgens Aran Bade komen de mannen van Vandaag Inside na de zomer gewoon weer terug. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Mannen Vandaag Inside komen na de zomer gewoon weer terug

Niet de eerste keer
Onder de naam Voetbal International en Veronica Inside hebben de mannen regelmatig voor ophef gezorgd. Het programma raakte eerder deze week in opspraak nadat Derksen had verteld een door drank bewusteloze vrouw te hebben gepenetreerd met een kaars. Volgens Aran Bade komen de mannen van Vandaag Inside na de zomer gewoon weer terug.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's