In Op1 bespreekt Rob Kamphues zijn boek 'Droom op wielen' over autocoureur worden

In Op1 bespreekt Rob Kamphues zijn boek 'Droom op wielen' over autocoureur worden

Woensdag 24 augustus 2022 om 23:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Presentator Rob Kamphues is als driejarig kind aan zijn hart geopereerd en is daarna een angstig kind geworden vertelde hij in Op1. In een poging zijn angsten te overwinnen heeft hij vele spannende toeren uitgehaald waaronder autocoureur worden. Over deze snelle tak van sport heeft hij een boek 'Droom op wielen' geschreven dat een leuk inkijkje geeft in een wereld waarin je normaal gesproken niet binnenkomt.

In <em>Op1</em> bespreekt <em>Rob Kamphues</em> zijn boek <em>'Droom op wielen'</em> over autocoureur worden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Presentator Rob Kamphues is als driejarig kind aan zijn hart geopereerd en is daarna een angstig kind geworden vertelde hij in Op1. In een poging zijn angsten te overwinnen heeft hij vele spannende toeren uitgehaald waaronder autocoureur worden. Over deze snelle tak van sport heeft hij een boek 'Droom op wielen' geschreven dat een leuk inkijkje geeft in een wereld waarin je normaal gesproken niet binnenkomt. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
In Op1 bespreekt Rob Kamphues zijn boek 'Droom op wielen' over autocoureur worden

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's