Denkend aan Holland in Groningen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Denkend aan Holland in Groningen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Denkend aan Holland in Groningen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond sluit het vierde seizoen van Denkend aan Holland af met een bezoekje aan Groningen. Hier varen André van Duin en Janny van der Heijden in alle rust door de prachtige natuur die de noordelijkste provincie te bieden heeft. Alle fragmenten uit deze uitzending André tegen Janny in Denkend aan Holland: ‘Zit hond Nhaan in je pak? Bekijk deze video » André spot garnalenkoningin in Denkend aan Holland: ‘Grote prinses voor de gamba’s’ Bekijk deze video » VolksliedDe tocht van Janny en André begint in het nostalgische dorpje Garnwerd. Op weg naar de boot klinkt gezang uit een kerkje, het blijkt het Gronings volkslied te zijn. Na een kort bezoek stappen Janny en André – voorzien van een heerlijk ontbijtje – aan boord van de Finally en varen ze over een van de mooiste vaarwegen van Groningen: het Reitdiep. GarnalenvisserIn de haven van vissersdorp Zoutkamp staat De Garnalenkoningin Janny en André op te wachten. Zij brengt ze naar garnalenvisser Dirk voor een minicursus garnalenpellen. Na afloop heeft Janny een leuke verrassing voor André: ze heeft solexen gehuurd en daarmee tuffen ze naar Houwerzijl om het pittoreske theemuseum te bezoeken. Daar wordt de dag afgesloten met een kop thee in de prachtige theetuin. André en Janny gaan de dag erna naar het Lauwersmeer. Bekijk ook Denkend aan Holland: André van Duin bepaalt de route vanaf Amsterdam Bekijk deze video » André tegen Janny in Denkend aan Holland: 'Je tas met 32 dildo's is terecht' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond sluit het vierde seizoen van Denkend aan Holland af met een bezoekje aan Groningen. Hier varen André van Duin en Janny van der Heijden in alle rust door de prachtige natuur die de noordelijkste provincie te bieden heeft.

Volkslied
De tocht van Janny en André begint in het nostalgische dorpje Garnwerd. Op weg naar de boot klinkt gezang uit een kerkje, het blijkt het Gronings volkslied te zijn. Na een kort bezoek stappen Janny en André – voorzien van een heerlijk ontbijtje – aan boord van de Finally en varen ze over een van de mooiste vaarwegen van Groningen: het Reitdiep.

Garnalenvisser
In de haven van vissersdorp Zoutkamp staat De Garnalenkoningin Janny en André op te wachten. Zij brengt ze naar garnalenvisser Dirk voor een minicursus garnalenpellen. Na afloop heeft Janny een leuke verrassing voor André: ze heeft solexen gehuurd en daarmee tuffen ze naar Houwerzijl om het pittoreske theemuseum te bezoeken. Daar wordt de dag afgesloten met een kop thee in de prachtige theetuin. André en Janny gaan de dag erna naar het Lauwersmeer.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Denkend aan Holland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV