Janneke de Bijl: ‘Linda de Mol heeft meer vrouwen beschadigd dan Jeroen Rietbergen’

Janneke de Bijl: ‘Linda de Mol heeft meer vrouwen beschadigd dan Jeroen Rietbergen’

Donderdag 25 augustus 2022 om 10:25

Janneke de Bijl richt in De Nieuws BV haar pijlen vol op Linda de Mol. De cabaretier sloopt het magazine LINDA. en komt met nogal heftige uitspraken. "Ik vrees dat Linda de Mol vrouwen meer schade heeft toegebracht dan haar vriend." Hier doelt ze op Jeroen Rietbergen, die is aangeklaagd vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice Of Holland.

Lees verder onder de video.

Janneke de Bijl: ‘<em>Linda de Mol</em> heeft meer vrouwen beschadigd dan Jeroen Rietbergen’ Janneke de Bijl richt in De Nieuws BV haar pijlen vol op Linda de Mol. De cabaretier sloopt het magazine LINDA. en komt met nogal heftige uitspraken. "Ik vrees dat Linda de Mol vrouwen meer schade heeft toegebracht dan haar vriend." Hier doelt ze op Jeroen Rietbergen, die is aangeklaagd vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice Of Holland. Lees verder onder de video. ‘Als ambulance die zelf mensen aanrijdt’Janneke maakt onder meer het ‘tettennummer’ van LINDA., waarin bekende vrouwen met blote borsten poseren, helemaal met de grond gelijk. “Ze schetst eerst een ideaalbeeld waaraan niemand kan voldoen en maakt vervolgens artikelen met de strekking: wees blij met jezelf zoals je bent. Zo probeert ze problemen op te lossen die er zonder haar helemaal niet waren geweest. Als een ambulance die zelf mensen aanrijdt om daarna aan de slag te kunnen.” Bekijk het hele betoog van Janneke de Bijl in de video van NPO Radio 1 hierboven. Zien: Omstreden Jeroen Rietbergen herpakt werkzaamheden na Voice-schandaal Bekijk deze video » Rob Goossens over slechte kijkcijfers SBS6: "Benieuwd naar Rob Kemps bij Ik Hou van Holland" Bekijk deze video »
Entertainment :
Janneke de Bijl: ‘Linda de Mol heeft meer vrouwen beschadigd dan Jeroen Rietbergen’

‘Als ambulance die zelf mensen aanrijdt’
Janneke maakt onder meer het ‘tettennummer’ van LINDA., waarin bekende vrouwen met blote borsten poseren, helemaal met de grond gelijk. “Ze schetst eerst een ideaalbeeld waaraan niemand kan voldoen en maakt vervolgens artikelen met de strekking: wees blij met jezelf zoals je bent. Zo probeert ze problemen op te lossen die er zonder haar helemaal niet waren geweest. Als een ambulance die zelf mensen aanrijdt om daarna aan de slag te kunnen.”

Bekijk het hele betoog van Janneke de Bijl in de video van NPO Radio 1 hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's