Hart van Nederland gemist? Proces Peter R. de Vries wordt verlengd

Hart van Nederland gemist? Proces Peter R. de Vries wordt verlengd

Donderdag 25 augustus 2022 om 19:20

Vanwege diverse oorzaken zal het proces Peter R. de Vries verlengd moeten worden. Door het aanhouden van drie nieuwe verdachten is de uitspraak tegen de vermoedelijke schutter en chauffeur die op 14 juli jl. zou worden gedaan, uitgesteld. Daarbij komt dat een van de rechters inmiddels is verhuisd. Peter Schouten, advocaat en vriend van Peter is ontstemd: "Bespottelijk, dit is een heel grote zaak!"

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Proces <em>Peter R. de Vries</em> wordt verlengd Vanwege diverse oorzaken zal het proces Peter R. de Vries verlengd moeten worden. Door het aanhouden van drie nieuwe verdachten is de uitspraak tegen de vermoedelijke schutter en chauffeur die op 14 juli jl. zou worden gedaan, uitgesteld. Daarbij komt dat een van de rechters inmiddels is verhuisd. Peter Schouten, advocaat en vriend van Peter is ontstemd: "Bespottelijk, dit is een heel grote zaak!" Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Peter R. de Vries Foundation schiet nabestaanden Jaïr Soares te hulp (video) Bekijk deze video » Kelly de Vries in Op1 over Peter R. de Vries Foundation: 'Heel belangrijk werk' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's