Kelly de Vries in Op1 over Peter R. de Vries Foundation: 'Heel belangrijk werk' (video)

Kelly de Vries in Op1 over Peter R. de Vries Foundation: 'Heel belangrijk werk' (video)

Donderdag 4 augustus 2022 om 22:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Kelly de Vries was donderdag te gast in Op1 om te vertellen over de Peter R. de Vries Foundation en de nieuwe coldcase-zaak die het team gaat openen.

Lees verder onder de video.

Kelly de Vries in <em>Op1</em> over <em>Peter R. de Vries Foundation</em>: 'Heel belangrijk werk' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Kelly de Vries was donderdag te gast in Op1 om te vertellen over de Peter R. de Vries Foundation en de nieuwe coldcase-zaak die het team gaat openen. Lees verder onder de video. EerbetoonKelly de Vries is voorzitter van de pas opgerichte Peter R. de Vries Foundation, eerder bekend onder naam Stichting de Gouden Tip. De Vries vertelt: 'Ik vind het heel bijzonder om me bezig te houden met mijn vader's visie en doel om nabestaanden te ondersteunen.' De naamsverandering is volgens haar een eerbetoon. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kelly de Vries in Op1 over Peter R. de Vries Foundation: 'Heel belangrijk werk' (video)

Eerbetoon
Kelly de Vries is voorzitter van de pas opgerichte Peter R. de Vries Foundation, eerder bekend onder naam Stichting de Gouden Tip. De Vries vertelt: 'Ik vind het heel bijzonder om me bezig te houden met mijn vader's visie en doel om nabestaanden te ondersteunen.' De naamsverandering is volgens haar een eerbetoon.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's