RTL Boulevard gemist? Reacties na het zien van 2e aflevering BOOS over schandaal The Voice

RTL Boulevard gemist? Reacties na het zien van 2e aflevering BOOS over schandaal The Voice

Donderdag 25 augustus 2022 om 19:57

Je kunt de hele tweede aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland en de rol van John de Mol in de video hier bekijken.

Tim Hofman trekt in deze tweede aflevering eerdere uitspraken van John de Mol over grensoverschrijdend gedrag rondom 'The Voice'-rel in twijfel. Was hij wellicht toch op de hoogte van meerdere vermeende slachtoffers?

In RTL Boulevard bespreken onder meer Rob Goossens, John van den Heuvel en Miljuschka Witzenhausen wat zij ervan vonden. Volgens Van den Heuvel was deze aflevering "Niet om aan te zien en niet overtuigend."

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Reacties na het zien van 2e aflevering <em>BOOS</em> over schandaal <em>The Voice</em> Je kunt de hele tweede aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland en de rol van John de Mol in de video hier bekijken. Tim Hofman trekt in deze tweede aflevering eerdere uitspraken van John de Mol over grensoverschrijdend gedrag rondom 'The Voice'-rel in twijfel. Was hij wellicht toch op de hoogte van meerdere vermeende slachtoffers? In RTL Boulevard bespreken onder meer Rob Goossens, John van den Heuvel en Miljuschka Witzenhausen wat zij ervan vonden. Volgens Van den Heuvel was deze aflevering "Niet om aan te zien en niet overtuigend." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de eerste uitzending van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland.
TV :
RTL Boulevard gemist? Reacties na het zien van 2e aflevering BOOS over schandaal The Voice

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de eerste uitzending van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland.

Actuele video's

Meer actuele video's