De slimste mens: Maarten van Rossem krijgt felle kritiek op zijn appjes en e-mails

De slimste mens: Maarten van Rossem krijgt felle kritiek op zijn appjes en e-mails

Vrijdag 26 augustus 2022 om 13:17

Maarten van Rossem krijgt heel wat kritiek van vrienden en bekenden vanwege zijn appjes en e-mails. De historicus vertelt in De slimste mens dat hij altijd zeer kort reageert, met bijvoorbeeld ‘ok’. Maar zijn korte reactie werd bijvoorbeeld niet gewaardeerd door een bruidspaar. “Het bleek dat het bruidspaar nogal pissig was. Ik had moeten feliciteren. Meteen chocoladeletters sturen.”

Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

<em>De slimste mens</em>: Maarten van Rossem krijgt felle kritiek op zijn appjes en e-mails Maarten van Rossem krijgt heel wat kritiek van vrienden en bekenden vanwege zijn appjes en e-mails. De historicus vertelt in De slimste mens dat hij altijd zeer kort reageert, met bijvoorbeeld ‘ok’. Maar zijn korte reactie werd bijvoorbeeld niet gewaardeerd door een bruidspaar. “Het bleek dat het bruidspaar nogal pissig was. Ik had moeten feliciteren. Meteen chocoladeletters sturen.” Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Michiel Vos bloedeerlijk over kansen in De Slimste Mens: "Ken nog net Snelle" Bekijk deze video » Bekijk beelden van de finaleweek De slimste mens zomerseizoen 2022 Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's