Andy van der Meijde in Veronica Offside: "El Ghazi dichtbij overgang naar PSV"

Andy van der Meijde in Veronica Offside: "El Ghazi dichtbij overgang naar PSV"

Vrijdag 26 augustus 2022 om 21:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 26 augustus terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Andy van der Meijde</em> in <em>Veronica Offside</em>: &quot;El Ghazi dichtbij overgang naar PSV&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 26 augustus terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Volgens oud-voetballer Andy van der Meijde heeft PSV zich officieel gemeld voor Anwar El Ghazi. De aanvaller van Aston Villa moet de geblesseerde Noni Madueke gaan vervangen in Eindhoven. Volgens Van der Meijde is concurrent Ajax ook geïnteresseerd in de 27-jarige aanvaller. Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Volgens oud-voetballer Andy van der Meijde heeft PSV zich officieel gemeld voor Anwar El Ghazi. De aanvaller van Aston Villa moet de geblesseerde Noni Madueke gaan vervangen in Eindhoven. Volgens Van der Meijde is concurrent Ajax ook geïnteresseerd in de 27-jarige aanvaller.

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's