Johan Derksen over plan Glennis Grace Ter Apel: 'Als ze maar niet gaat zingen' (video)

Johan Derksen over plan Glennis Grace Ter Apel: 'Als ze maar niet gaat zingen' (video)

Zaterdag 27 augustus 2022 om 09:05

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen over plan <em>Glennis Grace</em> Ter Apel: 'Als ze maar niet gaat zingen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Glennis Grace gaat vluchtelingen in Ter Apel helpen. Dat vindt Johan Derksen op zich een goed idee. 'Als ze maar niet gaat zingen.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Glennis Grace gaat vluchtelingen in Ter Apel helpen. Dat vindt Johan Derksen op zich een goed idee. 'Als ze maar niet gaat zingen.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's