Zien: dochtertje van Dj Tiësto is smoorverliefd op haar nieuwe broertje Viggo

Zien: dochtertje van Dj Tiësto is smoorverliefd op haar nieuwe broertje Viggo

Zondag 28 augustus 2022 om 07:40

Een van ons meest bekende Dj's is opnieuw vader geworden. Dj Tiësto heeft namelijk samen met zijn vriendin Annika een zoontje gekregen. Dit maakte hij bekend op Instagram: "Ik ben zeer verheugd te kunnen aankondigen dat mijn zoon, Viggo Tiësto Verwest, is geboren. "Alhoewel hij eerder is gekomen dan verwacht, maken Annika en Viggo het heel goed", meldt de dj op Instagram, bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: dochtertje van <em>Dj Tiësto</em> is smoorverliefd op haar <em>nieuwe broertje</em> Viggo Een van ons meest bekende Dj's is opnieuw vader geworden. Dj Tiësto heeft namelijk samen met zijn vriendin Annika een zoontje gekregen. Dit maakte hij bekend op Instagram: "Ik ben zeer verheugd te kunnen aankondigen dat mijn zoon, Viggo Tiësto Verwest, is geboren. "Alhoewel hij eerder is gekomen dan verwacht, maken Annika en Viggo het heel goed", meldt de dj op Instagram, bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Afwezig bij Ayu DayclubDe dj en Annika hebben in 2020 al een dochtertje, genaamd Viola, gekregen. Zoals op de beelden te zien is, is ze helemaal weg van haar broertje. Ook schrijft hij: "Ik denk dat jullie zullen begrijpen dat het voor mij onmogelijk is om nu niet bij ze te zijn." Hiermee doelt de dj op zijn afwezigheid bij Ayu Dayclub. Hij zal weer aan het werk gaan vanaf 3 september. Bekijk hierboven de Shownieuws-video over Dj Tiësto die voor de tweede keer vader is geworden, en zie hieronder een Instagrampost met Annika en Viggo.
Show :

Afwezig bij Ayu Dayclub
De dj en Annika hebben in 2020 al een dochtertje, genaamd Viola, gekregen. Zoals op de beelden te zien is, is ze helemaal weg van haar broertje. Ook schrijft hij: "Ik denk dat jullie zullen begrijpen dat het voor mij onmogelijk is om nu niet bij ze te zijn." Hiermee doelt de dj op zijn afwezigheid bij Ayu Dayclub. Hij zal weer aan het werk gaan vanaf 3 september.

Bekijk hierboven de Shownieuws-video over Dj Tiësto die voor de tweede keer vader is geworden, en zie hieronder een Instagrampost met Annika en Viggo.

Actuele video's

Meer actuele video's