Bridget Maasland in Heb ik wat van je aan?: ‘Je mag alles met me doen’

Bridget Maasland in Heb ik wat van je aan?: ‘Je mag alles met me doen’

Maandag 29 augustus 2022 om 12:01

In Heb ik wat van je aan? komt deze keer Bridget Maasland langs, de presentatrice is naarstig op zoek naar een ouffit, daarom schieten modetalenten te hulp. Ze maakt kennis met Bjorn, deze designer is benieuwd of hij mag beginnen met hun ‘fashion-date’. “Je mag alles met me doen”, aldus Bridget.

Bekijk de beelden van Heb ik wat van je aan? hieronder.

Heb ik wat van je aan? is elke woensdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Bridget Maasland in <em>Heb ik wat van je aan?</em>: ‘Je mag alles met me doen’ In Heb ik wat van je aan? komt deze keer Bridget Maasland langs, de presentatrice is naarstig op zoek naar een ouffit, daarom schieten modetalenten te hulp. Ze maakt kennis met Bjorn, deze designer is benieuwd of hij mag beginnen met hun ‘fashion-date’. “Je mag alles met me doen”, aldus Bridget. Bekijk de beelden van Heb ik wat van je aan? hieronder. Heb ik wat van je aan? is elke woensdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Heb ik wat van je aan?: Maxime Meiland zoekt dansjurk voor haar trouwfeest Bekijk deze video » Stressende modeontwerper Marco in Heb ik wat van je aan?: "Kalm blijven" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's