B&B Vol Liefde: zijn Martijn en Fenna nog net zo gelukkig?

B&B Vol Liefde: zijn Martijn en Fenna nog net zo gelukkig?

Een aantal maanden na de opnames van B&B Vol Liefde blijken Martijn en Fenna nog altijd samen te zijn. Aran Bade zocht de tortelduifjes op voor RTL Boulevard en sprak met een dolgelukkige B&B-eigenaar: 'Ik ben nog steeds helemaal verliefd.'

'Eigen appartement in Lissabon'
Fenna blijkt vanuit Bonaire naar Portugal te zijn verhuisd en het plan is om in Lissabon te gaan wonen: 'Ik heb daar verschillende sollicitaties lopen en dan gaan we het een jaar aankijken. En dan lekker in de weekendjes op en neer naar Martijn', vertelt ze.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard met Martijn en Fenna hieronder

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: zijn Martijn en Fenna nog net zo gelukkig? Een aantal maanden na de opnames van B&B Vol Liefde blijken Martijn en Fenna nog altijd samen te zijn. Aran Bade zocht de tortelduifjes op voor RTL Boulevard en sprak met een dolgelukkige B&B-eigenaar: 'Ik ben nog steeds helemaal verliefd.' 'Eigen appartement in Lissabon'Fenna blijkt vanuit Bonaire naar Portugal te zijn verhuisd en het plan is om in Lissabon te gaan wonen: 'Ik heb daar verschillende sollicitaties lopen en dan gaan we het een jaar aankijken. En dan lekker in de weekendjes op en neer naar Martijn', vertelt ze. Bekijk het fragment van RTL Boulevard met Martijn en Fenna hieronder Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Menno, Dave & Simone proosten op de liefde Bekijk deze video » Video: Deelt Martijn uit B&B Vol Liefde nog tranen van geluk met Fenna? Bekijk deze video »

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV