Opsporing Verzocht: 15.000 euro voor gouden tip in onderzoek dood Xavier Durlinger Sittard

Opsporing Verzocht: 15.000 euro voor gouden tip in onderzoek dood Xavier Durlinger Sittard

Dinsdag 30 augustus 2022 om 21:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 30 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 30 augustus terugkijken.

Xavier Durlinger werd in mei dit jaar dood aangetroffen na een vermissing. De 19-jarige jongen kwam door een misdrijf om het leven. De politie trekt nu 15.000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot het oplossen van deze zaak.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 15.000 euro voor gouden tip in onderzoek dood Xavier Durlinger <em>Sittard</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 30 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 30 augustus terugkijken. Xavier Durlinger werd in mei dit jaar dood aangetroffen na een vermissing. De 19-jarige jongen kwam door een misdrijf om het leven. De politie trekt nu 15.000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot het oplossen van deze zaak. SittardHet lichaam van de 19-jarige Xavier werd gevonden nabij de Kollenberg in Sittard. De politie toont beelden van een auto die mogelijk met de zaak te maken heeft. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: 15.000 euro voor gouden tip in onderzoek dood Xavier Durlinger Sittard

Sittard
Het lichaam van de 19-jarige Xavier werd gevonden nabij de Kollenberg in Sittard. De politie toont beelden van een auto die mogelijk met de zaak te maken heeft.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's