RTL Boulevard: tante van Armie Hammer opent boekje over de 'freaks' in de familie

RTL Boulevard: tante van Armie Hammer opent boekje over de 'freaks' in de familie

Woensdag 31 augustus 2022 om 20:45

Vanaf 2 september kun je bij Discovery+ kijken naar de spraakmakende documentaireserie House Of Hammer. In drie afleveringen geven slachtoffers en een tante opening van zaken omtrent de acteur Armie Hammer. Volgens tante Casey is niet alleen Armie gestoord maar zijn z'n vader, grootvader en z'n broer ook doodenge freaks.

Weinig bewijs
Mediadeskundige Eric de Munck heeft de drie afleveringen gezien en concludeert dat er weinig bewijs is voor het vermeend kannibalisme door Armie Hammer. Zo zijn er geen rond zwabberende stukken vlees te zien maar is er slechts een foto met tandafdrukken in de arm van een van de slachtoffers.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: tante van <em>Armie Hammer</em> opent boekje over de 'freaks' in de familie Vanaf 2 september kun je bij Discovery+ kijken naar de spraakmakende documentaireserie House Of Hammer. In drie afleveringen geven slachtoffers en een tante opening van zaken omtrent de acteur Armie Hammer. Volgens tante Casey is niet alleen Armie gestoord maar zijn z'n vader, grootvader en z'n broer ook doodenge freaks. Weinig bewijsMediadeskundige Eric de Munck heeft de drie afleveringen gezien en concludeert dat er weinig bewijs is voor het vermeend kannibalisme door Armie Hammer. Zo zijn er geen rond zwabberende stukken vlees te zien maar is er slechts een foto met tandafdrukken in de arm van een van de slachtoffers. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. House Of Hammer is vanaf 2 september te streamen bij Discovery+.
TV :
RTL Boulevard: tante van Armie Hammer opent boekje over de 'freaks' in de familie

House Of Hammer is vanaf 2 september te streamen bij Discovery+.

Actuele video's

Meer actuele video's