Docu House Of Hammer over duistere geheimen Armie Hammer: bekijk de trailer

Docu House Of Hammer over duistere geheimen Armie Hammer: bekijk de trailer

Vanaf 2 september kun je bij Discovery+ kijken naar de spraakmakende documentaireserie House Of Hammer. In drie afleveringen doen slachtoffers en een tante een bizar boekje open over acteur Armie Hammer. Hij wordt beschuldigd van onder meer misbruik en zou een kannibaal zijn…

Lees verder onder de video.

Docu <em>House Of Hammer</em> over duistere geheimen Armie Hammer: bekijk de trailer Vanaf 2 september kun je bij Discovery+ kijken naar de spraakmakende documentaireserie House Of Hammer. In drie afleveringen doen slachtoffers en een tante een bizar boekje open over acteur Armie Hammer. Hij wordt beschuldigd van onder meer misbruik en zou een kannibaal zijn… Lees verder onder de video. Duistere geheimen van familie Hammer worden onthuld.In de documentaire vertellen twee exen van Hammer wat ze allemaal voor heftige dingen meemaakten met de acteur. Ze laten nogal donkere berichten zien die hij stuurde, zoals ‘Ik ben 100% een kannibaal’. Ook komt een tante van Armie aan het woord over de hele familie, die duistere kant was er namelijk ook bij eerdere generaties. “Mijn naam is Casey Hammer en ik ga de gestoorde en duistere geheimen van de familie Hammer onthullen.” Bekijk de trailer van de documentaire House Of Hammer hierboven. House Of Hammer is vanaf 2 september te streamen bij Discovery+. 2Doc Dertien dagen: Floor Haak is klaar met leven en stopt met eten en drinken Bekijk deze video » Zien: docu Victoria's Secret: Angels and Demons brengt schokkende onthullingen aan het licht Bekijk deze video »
Trailer :
Docu House Of Hammer over duistere geheimen Armie Hammer: bekijk de trailer

Duistere geheimen van familie Hammer worden onthuld.
In de documentaire vertellen twee exen van Hammer wat ze allemaal voor heftige dingen meemaakten met de acteur. Ze laten nogal donkere berichten zien die hij stuurde, zoals ‘Ik ben 100% een kannibaal’. Ook komt een tante van Armie aan het woord over de hele familie, die duistere kant was er namelijk ook bij eerdere generaties. “Mijn naam is Casey Hammer en ik ga de gestoorde en duistere geheimen van de familie Hammer onthullen.”

Bekijk de trailer van de documentaire House Of Hammer hierboven. House Of Hammer is vanaf 2 september te streamen bij Discovery+.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV