Wat is Discovery Plus (Discovery+)?

Wat is Discovery Plus (Discovery+)?
Streamingdienst met alles van Olympische Spelen

Nieuws :

Discovery+ is een streamingdienst van de Discovery-groep, waar onder andere tv-zenders Discovery, TLC, Animal Planet en Eurosport onder vallen.

Samenvoeging
Het streamingplatform Discovery Plus bestaat sinds 2021 en is een samenvoeging van de vorige diensten Dplay en Eurosport Player. Die laatste verdwijnt waarschijnlijk in de loop van 2022.

Abonnementen
Er zijn twee verschillende abonnementen voor discovery+. Eén met en één zonder sport. De entertainmentdienst van Discovery Plus kost €3,99 per maand of €39,99 per jaar. De optie inclusief alle (live)sport van Eurosport kost €5,99 per maand of €59,99 per jaar. Vanwege de Winterspelen is de prijs van het jaarabonnement met sport €29,99 voor een jaar als het wordt afgesloten tot en met 20 februari 2022.

Livestreams Olympische Spelen
Discovery heeft alle uitzendrechten van de Olympische Spelen en pakt via Eurosport en discovery+ groots uit met vele livestreams. Alles van de Winterspelen in Peking in 2022 is te zien bij Discovery Plus. De NOS heeft slechts een sublicentie voor één tv-uitzending en livestream. Lees ook hoe je de Olympische Spelen in Peking op tv kijkt.

Met een abonnement op discovery+ kun je alles van onder andere Discovery, TLC en Animal Planet (vooruit)kijken en ook alle livestreams van Eurosport bekijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wat is Discovery Plus (Discovery+)? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV