Stefano Keizers in Khalid & Sophie: "Ben altijd een vreemde eend in de bijt geweest"

Stefano Keizers in Khalid & Sophie: "Ben altijd een vreemde eend in de bijt geweest"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 31 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Stefano Keizers</em> in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: &quot;Ben altijd een vreemde eend in de bijt geweest&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 31 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Cabaretier Stefano Keizers mag het gloednieuwe programma Ik Ga Stuk presenteren. In het programma zien we jong talent die een droom hebben door te breken als cabaretier. Stefano kreeg bekendheid bij het grote publiek door zijn deelname aan De Slimste Mens: "Ben altijd een vreemde eend in de bijt geweest. Bij De Slimste Mens kwam dat opeens heel goed uit." Ik ga stuk! is vanaf zondag 28 augustus wekelijks om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Ik ga stuk! terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Stefano Keizers in Khalid & Sophie: "Ben altijd een vreemde eend in de bijt geweest"

Cabaretier Stefano Keizers mag het gloednieuwe programma Ik Ga Stuk presenteren. In het programma zien we jong talent die een droom hebben door te breken als cabaretier. Stefano kreeg bekendheid bij het grote publiek door zijn deelname aan De Slimste Mens: "Ben altijd een vreemde eend in de bijt geweest. Bij De Slimste Mens kwam dat opeens heel goed uit."

Ik ga stuk! is vanaf zondag 28 augustus wekelijks om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Ik ga stuk! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV