Johan Derksen in Vandaag Inside over Op1 vanuit Ter Apel: "Ik vond het ongepast"

Johan Derksen in Vandaag Inside over Op1 vanuit Ter Apel: "Ik vond het ongepast"

Woensdag 31 augustus 2022 om 22:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> in <em>Vandaag Inside</em> over <em>Op1</em> vanuit Ter Apel: &quot;Ik vond het ongepast&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen over de Op1-uitzending vanuit Ter Apel gisteravond: "De asielzoekers staan als figuranten door een hek te gluren. Dit vond ik ongepast." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Johan Derksen over de Op1-uitzending vanuit Ter Apel gisteravond: "De asielzoekers staan als figuranten door een hek te gluren. Dit vond ik ongepast."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's