Zien: Wilfred Genee geeft spetterend optreden in Vandaag Inside met 'Kleine jongen'

Zien: Wilfred Genee geeft spetterend optreden in Vandaag Inside met 'Kleine jongen'

Donderdag 1 september 2022 om 08:18

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Wilfred Genee</em> geeft spetterend optreden in <em>Vandaag Inside</em> met 'Kleine jongen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Voor de tweede dag op rij geeft presentator Wilfred Genee een spetterend optreden in Vandaag Inside - allemaal met behulp met de schitterende microfoon die hij van Özcan Akyol heeft gekregen. Dit keer sluit Genee de uitzending af met een zinderende vertolking van 'Kleine jongen'. De zaal heeft er wel zin in, maar de heren aan tafel lijken hun collega vooral keihard uit te lachen... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Voor de tweede dag op rij geeft presentator Wilfred Genee een spetterend optreden in Vandaag Inside - allemaal met behulp met de schitterende microfoon die hij van Özcan Akyol heeft gekregen. Dit keer sluit Genee de uitzending af met een zinderende vertolking van 'Kleine jongen'. De zaal heeft er wel zin in, maar de heren aan tafel lijken hun collega vooral keihard uit te lachen...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's