Vandaag Inside: Wilfred Genee & Chris Woerts zingen Ik Ga Zwemmen van Mart Hoogkamer

Vandaag Inside: Wilfred Genee & Chris Woerts zingen Ik Ga Zwemmen van Mart Hoogkamer

Donderdag 1 september 2022 om 09:49

De karaoke-microfoon, die Wilfred Genee van Özcan Akyol kreeg, wordt veelvuldig en vol overgave gebruikt. Ook Chris Woerts wilde woensdag na de uitzending van Vandaag Inside weleens wat zingen en bracht samen met Genee de Mart Hoogkamer-klassieker Ik Ga Zwemmen (in Bacardi Lemon) ten gehore. Hoe dat klonk zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vandaag Inside: Wilfred Genee &amp; Chris Woerts zingen <em>Ik Ga Zwemmen</em> van Mart Hoogkamer De karaoke-microfoon, die Wilfred Genee van Özcan Akyol kreeg, wordt veelvuldig en vol overgave gebruikt. Ook Chris Woerts wilde woensdag na de uitzending van Vandaag Inside weleens wat zingen en bracht samen met Genee de Mart Hoogkamer-klassieker Ik Ga Zwemmen (in Bacardi Lemon) ten gehore. Hoe dat klonk zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's