US Open: Tim Van Rijthoven onderuit tegen Ruud, bekijk de samenvatting

US Open: Tim Van Rijthoven onderuit tegen Ruud, bekijk de samenvatting

Donderdag 1 september 2022 om 11:00

Het is Tim Van Rijthoven helaas niet gelukt om de derde ronde van de US Open te bereiken. De Nederlander ging in vier sets onderuit tegen de als vijfde geplaatste Casper Ruud. Het werd 6-7, 6-4, 6-4 en 6-4 voor de Noor.

Bekijk de samenvatting van de US Open-partij tussen Tim Van Rijthoven en Casper Ruud hieronder

US Open: Tim Van Rijthoven onderuit tegen <em>Ruud</em>, bekijk de samenvatting Het is Tim Van Rijthoven helaas niet gelukt om de derde ronde van de US Open te bereiken. De Nederlander ging in vier sets onderuit tegen de als vijfde geplaatste Casper Ruud. Het werd 6-7, 6-4, 6-4 en 6-4 voor de Noor. Bekijk de samenvatting van de US Open-partij tussen Tim Van Rijthoven en Casper Ruud hieronder De US Open 2022 is van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september dagelijks live te zien op Eurosport 1. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het US Open-dossier op Gids.tv. Bekijk ook US Open: Gijs Brouwer door naar tweede ronde, bekijk het matchpoint Bekijk deze video » US Open: Serena Williams verslaat ook Kontaveit, bekijk het matchpoint Bekijk deze video »
Tennis :
US Open: Tim Van Rijthoven onderuit tegen Ruud, bekijk de samenvatting

De US Open 2022 is van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september dagelijks live te zien op Eurosport 1. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het US Open-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's